+38164 644 91 62

Dostava

Dostava na teritoriji R.Srbije

 

Svi proizvodi poručeni putem www.labradorshoes.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku do 2 do 7 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskim službama City Express  i Bex, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa. Dostavu pošiljke snosi kupac u iznosu od 490,00 dinara.

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 14 h. Pošiljke koje predamo u petak  biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona +38164 644 91 62 ili putem e-mail adrese [email protected]

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt  kurirske službe.

TOP

Torba za kupovinu (Shopping Bag ) 0